VideoBLOG 11


Cum de obicei prima ninsoare (fie ea si in ianuarie) pune orasul cu botul pe labe, iar masinile sa stea in parcare, am luat-o usurel pe jos pana la locul de munca iar cu ocazia asta am luat si camera de filmat cu mine, nu de alta dar aveam de mers cam o ora prin zapada. Bun prilej de a face primul videoblog din acest an si al 11-lea in total.

10 comentarii:

  1. E trecut de ora 22 si nu vedem nimic...Nu apare niciun film ...Copii plang ,le este somn,soacramea a atipit cu mana pe mouse...eu i-am scos mouse-ul ei si l-am mufat pe al meu...sotia mea e cu ochii pe mine ...crede ca astept lansarea unui film porno, cu mine in rolul principal...Hai odata ,Andrei !

    RăspundețiȘtergere
  2. ba dar nuu trebuia sa mergi pe jos taxiul circula :)))) .....aia de la munca de la tine sunt mai " nebuni" ca tine ....marfa :)))

    RăspundețiȘtergere
  3. nu mai baga mah frica in oameni :)))) vrei sa nu mai iasa afara gagicile :))) mai ales la mall

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte frumos videoblogul!!!! Te-ai gandit sa vada si nasa ta cum arata Cta inzapezita!!! Stiu ca asta a fost motivul principal :))))

    RăspundețiȘtergere
  5. salut ;D foarte tare videoblogul ! felicitari :D ai putea sa imi recomanzi si mie un video editor cu care sa pot edita filmele cum le faci tu sau ceva apropiat ? :P ms frumos si bafta in continuare

    RăspundețiȘtergere
  6. nu softurile iti vor face montajele ci tu, ele sunt doar o unealta primitiva, mintea ta e adevaratul video editor. hai noroc si multumesc tuturor celor care nu s-au abtinut sa comenteze :))

    RăspundețiȘtergere
  7. ma pregateam sa vad apocalipsa initial...:))) noroc de ruptura de ritm:P

    RăspundețiȘtergere
  8. Singurul scenariul apocaliptic a fost sa merg pe jos atata drum, in rest oricum e prea dramatic materialul fata de ce era in realitate... macar sa am o scuza pentru faptul ca am mers pe jos.

    RăspundețiȘtergere
  9. Videoblogul este disponibil aici http://vimeo.com/8858210

    RăspundețiȘtergere

Videoblog Andrei Alexe Clairvo