VideoBLOG 13 - Centrul Ecoturistic Delta Dunarii (Tulcea)


Acest episod este un pic diferit fata de ceea ce am facut pana acum. Imaginile pe care le vedeti reprezinta doar 30% din ceea ce puteti cu ochiul liber sa admirati. Biletul este doar 10 Ron de adult, cam cat un pachet de tigari. Eu am ramas fascinat de ceea ce am gasit acolo.




8 comentarii:

  1. Foarte frumos finule!!!! Ar trebui sa te axezi pe documentare,iti ies foarte ok!!!!!!
    Oricum si oprirea la popas face parte tot din documentar,nu???? :)))

    RăspundețiȘtergere
  2. ai ramas la fel cum te stiam :D bravo alexe ! cel mai mult mi-a placut inspiratia pe sfarsit cea de la popas si argumentu tau final pe sfarsit . Bravo

    RăspundețiȘtergere
  3. Mihaela( fosta colega de la fac): Foarte frumos. Succes in continuare.

    RăspundețiȘtergere
  4. Cred ca de bun simt era sa luati legatura cu mine avand posibilitatea discutiilor pe Yahoo Messenger, nu sa insirati aici reclama dvs.

    RăspundețiȘtergere
  5. Interesant ce am vazut .Merita deranjul sa-mi duc fetele si sotia pana acolo.Multumim Andrei !

    RăspundețiȘtergere
  6. frumos... pur... viu... multumesc, andrei! nu-ti consuma nici o clipa oprindu-te doar sa vezi rautatile sau parazitii; ai incredere in tine si-n steaua ta de sus, nu pierde vremea cu inutilitati cand ai fost inzestrat cu un altfel de asemenea "ochi de aratat minunile lumii"; lasa-i sa latre, sa se epuizeze in tirade inutile pe frustrati; eu, una, iti multumesc inca o data pentru ca mi-ai adus aminte de orasul adolescentei

    RăspundețiȘtergere
  7. Pe cand urmatorul episod? Ca deh trebuie sa te autodepasesti acum...avem sperante mari de la tinee :-) Urmatoarea locatie trebuie sa fie mirifica!!!

    RăspundețiȘtergere
  8. Foarte frumos, de retinut! Felicitari!

    RăspundețiȘtergere

Videoblog Andrei Alexe Clairvo