VideoBLOG 2010



Videoblog 2010 rezuma in cateva minute cele 14 videobloguri, fotografii din spatele camerei, iar pe crawl-ul de final cateva imagini care nu au aparut in videobloguri.

Anul 2010, din punct de vedere al videoblogului, a fost mult mai bogat ca 2009. Dincolo de motive, am mai crescut un an, am ajuns in 2010 la 24 videobloguri/ani. Cert este ca acum trag linie si adun ce am facut, pe unde am fost, cu cine am fost si de ce am fost... anul trecut.

Cele 14 videobloguri ilustreaza momentele aparte ale vietii mele in anul 2010. In ruptul capului nu as putea sa le clasific intr-un fel, toate imi aduc aminte de lucruri si prieteni dragi, de locuri si peisaje pe care as vrea sa le revad oricand, de intamplari care au fost sarea si piperul momentului.

Fie ca am fost in Constanta sau departe de casa, fie ca am fost singur sau cu multi prieteni langa mine, fie ca am simtit in unele clipe ca nu o mai scot la capat, toate greutatile trec intr-un mod cat de poate de frumos cand ai langa tine familia si prietenii, iar pentru asta le multumesc din suflet ca imi sunt mereu aproape.

Tot in 2010, am raspuns unor intrebari, in calitate de videobloger, pentru ziarul Dezvaluiri.ro. (Il puteti citi aici)
S-au adunat in total 24 de materiale memorabile pentru mine si cei apropiati, materiale care imi dovedesc de fiecare data ca merita orice efort sa continui.

6 comentarii:

  1. inteleg altceva ?

    inafara sa ne arati ca ce ai facut de craciun
    si ca pe unde ai mai fost pescuit alea alea
    ca tot asta postezi pe site unde ai fost ce ai facut
    zici ca ai fi vedeta pl

    RăspundețiȘtergere
  2. si intrebarea ta pentru telespectatori este?

    RăspundețiȘtergere
  3. n-as fi crezut ca cineva poate ramane repetent in clasa I, dar anonimul de mai sus vrea cu orice pret sa imi darame convingerea asta.

    RăspundețiȘtergere
  4. as vrea sa ii spun minunatului/minunatei definitia cuvantului blog, insa asta ar presupune sa folosesc ceva mai multe cuvinte decat s-ar regasi in vocabularul lui/ei. (sunt sigura Anonimule ca te-ai pierdut la cuvantul definitie...recomand un DEX).

    RăspundețiȘtergere
  5. In primul rand vreau sa-ti spun La multi Ani Maestre :DD Un 2011 cu multa sanatate , fericire multa dragoste si cam tot ce a-ti doresti tu la suflet. si inchei cu aceste comentarii de mai sus de-a le spune la acei anonimi ca daca nu le convine sau nu le cam place ce face Andrei Alexe ai sfatuiesc eu personal urmatoarele : apucati-va voi a face ceva mai bun si tare decat el. sau mutati-va pe alt site !
    Asa ca vedeti-va de treaba voastra microbilor !

    Te-am salutat Andrei si mult succes la munka si sper a continua acest Blog deosebit ! Salut
    Fortza Steaua !

    RăspundețiȘtergere
  6. Bv ba finule!!!! Chiar a iesit misto si a iesit in evidenta profesionalismul tau chiar daca mai sunt unii carcotasi ( sau anonimi) care nu stiu sa aprecieze...Sa vedem ce iese anul acesta!!!

    RăspundețiȘtergere

Videoblog Andrei Alexe Clairvo